Hírek

Kompaktor átadás Kismányok-on


A tavalyi év folyamán Szeredai Jenő kollégánk Hidason volt vevőlátogatáson, ahol Müller Istvánnal egyeztetett a nála működő OPaLL-AGRI kompaktorról és ekéről. A beszélgetés közben beállított a szomszédból Orbán János, aki Kismányokon gazdálkodik. Mivel a céges autóról látta, hogy kollégánk honnan jött, rögtön azzal kezdte, hogy szeretne rendelni egy OPaLL-AGRI Saturn kompaktort. Ilyen szerencsés látogatás ritkán van, de megfigyelhető, hogy ahol van már OPaLL-AGRI kompaktor, ott rövid időn belül a szomszédoknál is lesz.

A szerencsés találkozást szerződéskötés követte és január végén már a gép leszállítása és összeszerelése is megtörtént. A kompaktor Kismányokra a leginkább elterjedt lúdtalpkapás kivitellel került. A gépre egy fontos kiegészítés is fel van szerelve, a csipkézett első simító. Az első simító használatával a kompaktor tavasszal szántásba is mehet és nincs szükség külön munkamenetben simításra.

 

A csipkézett simítót egyébként 330 mm-es átmérőjű szélespálcás hengerek követik, amelyek szintén egyengető lappal vannak kombinálva. A henger után a kapaszekció dolgozza át a talajt a pontos mélységig, majd két sor henger zárja a felszínt. A hátsó henger 400 mm átmérőjű, Crosskill gyűrűkkel szerelt henger, amely a megfelelő mélységben tömörít, de a felszínt lazán hagyja.

A Saturn kompaktor hidraulikusan összecsukható, a biztonságos közúti szállításhoz az alapfelszereltséghez tartozó világítás is segítséget nyújt.

 

Bővebb műszaki információ a kompaktorról: https://quivogne.hu/termekek/saturn-iv-felig-fuggesztett-kompaktor/46

Amennyiben Önt is érdekli az OPaLL-AGRI Saturn kompaktor, kérjük vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Szeredai Jenő: 06703857891

Gazsi Zsolt: 06305584918





VISSZA